fredag 2 november 2012

Höstlov

vi gjorde ett raskt hopp från varmt Afrikatema till kyligt höstlov fyll av allt från Halloweenpyssel till allhelgonabesök i kyrkan.

Veckan startade med Halloweeninspirerat skapande i verkstan, barnen sydde spöktavlor, klippte, limmade och sydde monster, spöken, pumpor och annat läskigt. man kan säga att kreativiteten och fantasin flödade!
Kylan och hösten var påtaglig under hela veckan men tänk vad kul det är ändå med lite löv.Vi gjorde en utflykt till Lottenlund (lekparken vid slottet) där klättrades det för fullt i träd och klätterställning. Fotboll och andra lekar var också populära.

det gällde att inte ramla ner i den jättevattenpöl som fanns!!
På torsdagen var det dags att ta en promenad till Mariefreds kyrkan och träffa prästen Elenor som pratade om All helgona afton och berättade om kyrkan för oss.  Vi fick även tända ljus innan vi gick tillbaka till skolan.
Vi avslutade vecka med lunch på Grafikens Hus ( http://www.grafikenshus.se) efter maten gick vi och tittade på utställningen en trapp upp. När vi kom tillbaka spelades det innebandy i gymnastiksalen och i femmornas klassrum kördes det Mario kart.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar