fredag 5 juni 2015

Klubben 2014-2015

Nu börjar läsåret gå mot sitt slut och vi får blicka tillbaka lite på vad vi gjort under året. Det är en hel del vi hunnit med!

Vi startade upp läxläsning på klubben, mycket uppskattat av barnen!Höstterminens tema var "Tove Jansson" vilket kulminerade i en stor vernissage. Många besökare som fick titta på fantastiska verk av alla elever på skolan. Barnen på klubben fick välja mellan 4 olika saker som gick ut på att skapa utifrån inspiration från Tove Janssons figurer. Muminserier, måleri av bokomslag i grupp, pärlande av muminfigurer och mumin-inspirerad träslöjd var alternativen. Detta för att ge barnen större frihet och mer skaparlust.

Vi fick ett helt nytt rum på klubben som vi gjorde om till snooker-rum då giraffernas lärare Viktor skänkte ett snooker-bord till oss. Tusen tack igen Viktor! Det används flitigt på klubben!


Ett annat stort projekt vi haft den här terminen är både Idol och Talang. 
Barnen imponerar så himla mycket på mig när de ställer sig upp på en scen och tar tag i mikrofonen och börjar sjunga. Fantastiskt modiga! 
Vi har även haft väldigt duktiga programledare, jurymedlemmar och inte minst bra publik! 
Våra blåvalar och delfiner deltog i den stora dansföreställningen med sametema. Det var en underbar föreställning där våra barn gav allt!


 Sist men inte minst har vi haft en dramagrupp som bara för någon vecka sedan ordnade en föreställning där de spelade upp same-sagan "När Stallo gifte sig med en trädstam".


Kul när man får blicka tillbaka och se vad vi hunnit med under det här året. 
Nu är det bara tre skoldagar kvar till sommarlovet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar