fredag 7 oktober 2011

Vecka 40

Hej!
(Bilder kommer senare.)

Vilken underbart slut på denna vecka. En härlig dag på Eftis med engagerad personal och barn som i små grupper utvecklar olika områden hos sig själva.
Rolllekar, badminton, porträtt målning, bollspel, målning av tavlor till vår stående utställning på borden i matsalen, lego bygge osv.

Veckan började med uppvisning av vår dans inspirerad av "framtidens tankar".
Tack alla underbara barn för en fin föreställning! Ännu en gång fick jag äran att leda dem i en dansföreställning och det är lika härligt varje gång. De är så seriösa och inlevelsefulla, vi återkommer med mer dans.

Förskoleklasserna var inne i gymnastiksalen i onsdags för första gången på Eftis och det blir fler gånger. Vi ska dela upp dem i lite mindre grupper, denna gång var alla med. Tanken var att alla skulle få chansen att se vad som erbjuds där så de blir sugna att gå dit igen.

Aktivitetsdagarna ons-fre har fallit väl ut hos klass 1-4, barnen och vi i personalen har snabbt kommit in i rutinerna.

Vi var 12 barn med 4 gitarrer i onsdags, men inga sura miner inte. De turades om och lärde sig D och A7. När man inte kunde öva på en gitarr så ritade de och viceversa. Jag har nu hört att det är fler som vill vara med, va roligt! Ta med gitarrer om ni har.....

Nästan alla tvåor valde ett av de självporträtt från Gripsholmsslott som finns i en bok. De har med stor noggrannhet målat av dessa under ledning av Maria Widoff.
Frågor som vilken färg är det? Hur blandar man den? Är du nöjd själv, gör om annars, du ska vara nöjd. Du har verkligen fångat ögonfransarna!
Och ni anar inte vilka otroliga verk som har tillkommit.

I gymnastiksalen har Ozzy lett innebandy i torsdags och fria aktiviteter i fredags. Det kom fram stora bollar, rockringar, badminton racket osv.

En väldigt bra vecka helt enkelt!

Glöm inte:Vernissage 27 oktober klockan 14-17.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar