fredag 15 januari 2016

Rivstart av vårterminen


Nu sparkar vi igång en ny termin med ett nytt tema som är ”Matematik”. Vi på klubben kommer att jobba med detta på lite olika sätt; med lekar, pyssel och kluringar. 

Vi har redan börjat med att ha ”Veckans kluring” som kommer att finnas på väggen i Snooker-rummet varje vecka, svaret på förra veckans kluring kommer att komma upp på måndagen. 

En annan nyhet för vårterminen är att eleverna själva ska ansvara för fredagskul. De får skriva upp sig på en lista och så får de hjälp och vägledning av oss vuxna (om de behövs) att förbereda och genomföra sina idéer. Vi har redan många namn på listan och förberedelserna är i full gång. 

Veckans fredagskul leddes dock av oss vuxna. I det kalla vädret så testade vi att frysa såpbubblor. Vi fick till några riktigt bra bubblor som frös i luften men vi kunde tyvärr inte fånga någon då de sprack när vi försökte. 

Den här veckan har vi även hunnit vara i syslöjdssalen, på apotekarängen och åkt pulka, haft musik med Oskar och starta en klubbentidning. En rivstart som sagt! 


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar