fredag 16 oktober 2015

Målning och film-projekt

Ännu en vecka har passerat. Det går så himla fort nu, bara en vecka kvar till höstlov! Den här veckan har vi haft lite olika projekt, World chidren price dominerar såklart men vi har lite andra målningsprojekt igång också.

Simon har startat projektet "Om de levde idag" där eleverna får leta upp en historisk känd person och måla dem så att de ser ut som att de levde idag. Barnen tycker det är kul och är väldigt inne i sina måleriprojekt. De sitter uppe på väggen utanför Tigrarnas klassrum om man vill komma och titta på deras alster.

 Den här veckan har även Leoparderna kommit igång med sina WCP-dockor som kommer att ställas ut under vernissaget. Eleverna visar prov på stor kreativitet när de skapar sina dockor.
 

 Som fredagskul den här veckan har eleverna fått göra filmer utifrån barnkonventionen. De fick välja en punkt från barnkonventionen och sen göra en film utifrån den punkten. Vi kommer fortsätta med det här projektet nästa vecka, även detta kommer att visas upp på vernissaget. 


 

Såklart har man även fått göra lite fria aktiviteter som ritning och som vanligt har det varit full aktivitet i snooker-rummet!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar