lördag 26 september 2015

Snookerskola, krympplast och WCP-projekt

Förra veckan började vi med att göra nya namnskyltar till vår whiteboard i krympplast. Barnen fick första rita på plasten som i början känns som ett tjockare papper med en "plastig" baksida. Sedan la vi in lapparna i ugnen och då krymper allt ihop och blir till en hård plastbricka. Det går fort i ugnen och är häftigt att kolla på. De är inte klara än, de ska lackas och limmas på en magnet på baksidan innan vi kan börja använda dem. Bild på det färdiga resultatet kommer senare.

I måndags kom Victor och höll i en mycket uppskattad snooker-skola. Vi har några barn på klubben som är riktigt intresserade av snooker så det är himla kul att vi får ha ett proffs på plats som kan lära barnen mer.


Vi har några olika WCP-projekt igång nu. Nästa vecka är det val och då ska valurnan vara klar, vi har bara lite småfix kvar. Vår skylt blommor på fylls på lite varje dag och i fredags började vi med att göra dockor. Alla barn på Wftis på hela skolan ska göra varsin docka till vernissagen, det kommer att bli en mäktig utställning. De olika avdelningarna gör på olika sätt men vi på klubben erbjuder barnen alla material de kan tänka sig och sen får de skapa fritt. Övriga bilder från veckan som gått:
 
 Bandspel med Oskar på torsdagar är fortsatt uppskattat

En blåval hjälper de yngre barnen med att hoppa hopprep

Dans på innergården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar