fredag 31 oktober 2014

Höstlovet


Det här höstlovet har varit lugnt men ändå fullspäckat med saker att göra.
Vi har haft lite olika aktiviteter och även mycket fri lek på klubben.

I måndags hade vi en lugn dag, några barn bestämde sig för att planera en lite läskig tipspromenad som skulle äga rum under tisdag morgon. De planerade allting själva och delade upp samtliga barn från alla avdelningar i olika grupper. Vi vuxna blev även placerade i olika grupper, undertecknad blev placerad i spök-gruppen. Vi fick sedan ta oss runt i skolan och leta efter olika gåtor som vi sedan fick besvara efter bästa förmåga. Vissa gåtor ställdes av de ansvariga eleverna som var kusligt utklädda. Mycket bra initiativ av våra barn!

 

 Efter den kusliga tipspromenaden gick vi tillsammans med eftis 1-2 till kyrkan och fick lära oss varför vi firar alla helgons dag. Där fick vi träffa en präst, några ungdomsledare och vi fick dessutom finbesök av både Lucia och sankt Nikolaus. Hela samlingen avslutades med att alla barnen fick tända var sitt ljus. Tisdagen var en fullspäckad dag, efter tipspromenad, kyrkobesök och lunch var det dags för pingisturnering! Alla barn från alla avdelningar var välkomna men det var mest barn från klubben som deltog. Peter var domare och gjorde spelschema. Vi är mycket glada att se en från klubben stå som segrare!


Vinnaren!

 Onsdagen inleddes med att gröpa ur och skära ut läskiga ansikten i pumpor som nu står och ser fina ut på skolgården. Under eftermiddagen gick vi till ip och spenderade eftermiddagen i den stora nybyggda idrottshallen. Barnen lekte, spelade badminton och tennis. Vi var helt slut efteråt! Torsdagen gick åt till att planera inför det kommande discot. Vi har gjort girlanger, planerat spellista, lekar och så vidare. På fredagen var det äntligen dags. Under förmiddagen dekorerade vi läskiga muffins och ställde i ordning inför eftermiddagen. Barnen var förväntansfulla och peppade till max.

Förskoleklassarna och 1-2orna fick ta en rundvandring i "det läskiga rummet" och sedan var det dansstopp, tidningsleken och simbo (en variant av limbo) som stod på schemat. Tack klubben-barn för att ni har varit så engagerade och skapat det här discot tillsammans med oss i personalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar