fredag 22 februari 2013

Sportlovseftis!

Veckan vaggades igång med pulkaåkning på näset för att sedan steppas upp rejält med årets upplaga av Vasaloppet där ingen mindre än Sixten Jernberg ställde upp, då i en kanske mer ödmjuk framställning än vanligt. (Intervjun med Jernberg och tv-sändning av loppet finns i den här länken:http://youtu.be/vsqlqPl0jns )

Under onsdagen stod det fri lek och skeppsbrott i gymnastiksalen på schemat, men till skillnad från tidigare skeppsbrott hade vi ett extra danstillägg.... om man av misstag trampade snett och hamnade i vattnet var man tvungen att leta upp Maria eller Anita och framför några danssteg för dem innan man återvände till gymnastiksalen. Detta var väldigt uppskattat och om ni vill se några av våra stjärnor framföra sina danssteg finns det länk här: http://youtu.be/sv4edoZ9Ndg

Torsdagen var det dags för skridskor! Rasmus hade varit sjuk i början av veckan och därför blev det "bänken" under det här ispasset, men barnen och Axel gav sig ut på isen för några omgångar "kull" och "under hökens vingar".Inget gnäll om kyla här inte! Perfekt skridskoväder och roliga lekar :) Stort tack till Rasmus för de fina bilder!

Fredagen blev fylld med efterlängtat mys genom både filmtittande och wii spelande. Förutom det har vi under hela sportlovsveckan arbetat med ett större projekt som involverar MINECRAFT ett spel som diskuterats hett både i media och bland barnen. Barnen har arbetat väldigt flitigt med projektet och vi kan säga att vi blivit imponerade över hur måna och entusiastiska de har varit med att få det färdigt i tid. Nu finns det iallafall möjlighet att beskåda deras skapelse i skolan utanför zebrornas klassrum bredvid matsalen.

 Här kommer ett litet smakprov:


 Hoppsan, nu tror jag faktiskt att skoldagarna var slut och därför vill vi som arbetat tacka för det här urmysiga lovet och önska eder alla en riktigt skön helg så ses vi med laddade batterier på måndag morgon vid skolstarten igen! // Axel, Maria I, Anita, Rasmus och Johanna.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar